fbpx
020-2800555 / 06-14348004 info@vanamnaarb.nl

Ben je op zoek naar een geschikte rijschool voor het behalen van je vrachtauto rijbewijs?

Rijschool Van AM naar B helpt je graag verder! Onze ervaren instructeurs leren je in verschillende fases hoe je de vrachtauto dient te besturen en hoe je in bepaalde verkeerssituaties dient te handelen.

Vrachtauto rijbewijs

Bij Van Am naar B maken we het voor iedereen mogelijk!

Dus ook voor jou! Wij gaan van AM naar B en nu door naar de C(E) rijbewijs! Wil jij zo snel mogelijk je vrachtauto rijbewijs behalen? Meld je dan nu snel aan!

Waarom vrachtauto opleiding bij Van AM naar B?

N

Geen Wachtijd

Wij werken met een grote inkoop van examencapaciteit waardoor wij geen wachttijden hebben. Zo kun je doorpakken tijdens je opleiding en hoef je nergens op te wachten.

 

N

Administratieve regeling

Wij regelen alle administratie zoals een medische keuring en een gezondheidsverklaring. Zo besparen wij je heel veel stress en geregel! Wij hebben erkende en opgeleide didactische docenten in huis! Zo weet je zeker dat je les krijgt op de meest verantwoorde wijze.

N

CRKBO-Regeling

Bij Van AM naar B bieden wij alle particulieren en instellingen de mogelijkheid om de opleiding BTW vrij te volgen. Hiermee bespaart u veel in uw eigen voordeel!

N

SOOB-subsidie

Als bedrijf kunt u een subsidie aanvragen die kan oplopen tot wel 65% van de opleidingskosten.

N

Baan garantie

Wij werken samen met landelijk erkende bedrijven waarmee wij u kunnen helpen aan een baan. Zo weet u zeker dat u direct aan de slag kunt gaan als vrachtwagenchauffeur.

N

Ervaren gekwalificeerde instructeurs

Kies je voor Van AM naar B, dan kies je ook voor zekerheid en kwaliteit. Dit doen wij door alleen maar gekwalificeerde instructeurs in huis te hebben, die je zekerheid en kwaliteit zullen bieden!


Hieronder onze verschillende pakketten. Voor maatwerk kun je altijd contact opnemen.

C-rijbewijs

 

In termijnen betalen mogelijk!


Hieronder onze verschillende pakketten. Voor maatwerk kun je altijd contact opnemen.

CE-rijbewijs

In termijnen betalen mogelijk!

Algemene informatie

Van AM naar B maakt het ook mogelijk voor jou als je jouw vrachtauto rijbewijs wilt behalen. Wij bieden een gehele opleiding aan voor je C-rijbewijs en je CE- rijbewijs.

Voorafgaand je opleiding starten we eerst met een intake. Dit is een les van 2 uur waarin de instructeur een goed advies kan geven over het te volgen lesprogramma tot aan het examen. Na je intake kan je direct starten, want bij Van AM naar B houden we van doorpakken. Zodra je intake hebt gehad kan het afgesproken lesprogramma en de examendatum direct worden vastgelegd. Zo weet je direct waar je aan toe bent en wat de totale kosten voor jou zullen zijn. Geen verassingen bij Van AM naar B, alleen maar duidelijkheid!

Onderdelen vrachtauto opleiding bij Van AM naar B
De vrachtauto opleiding bestaat uit meerdere onderdelen.

DE THEORIEOPLEIDING VAKBEKWAAMHEID (BASISKWALIFICATIE)

De theorieopleiding bestaat uit de volgende onderdelen:
1. Vakbekwaamheid I: Verkeer en techniek
2. Vakbekwaamheid II: Administratie goederenvervoer

Om de code 95 te behalen, dien je één theorie-examen en twee praktijktoetsen extra te doen:
3. Vakbekwaamheid III: Administratie cases (afgekort V3C)
4. Toets besloten terrein (bijzondere verrichtingen)
5. Praktische toets (laden & lossen)
Zodra deze onderdelen zijn behaald start het praktijkgedeelte. Deze bestaat uit rijlessen.


Contactformulier voor rijlessen of een proefles

Vul hiernaast je gegevens in. Via mail of telefoon kunnen we een afspraak of proefles inplannen.

Ook kun je algemene vragen hier kwijt.
Medische keuring
Een verplicht onderdeel bij de vrachtwagenopleiding is een medische kering. Deze medische keuring dient afgenomen te worden door een arbo-arts. Wij werken al jaren met een erkende arbo-arts waar de medische keuring afgenomen kan worden. Maar voordat deze medische keuring kan plaatsvinden moet er aan het begin van de opleiding een gezondheidsverklaring worden ingevuld. Maar bij van AM naar B regelen wij dit allemaal voor jou en hoef je hier niet meer naar om te kijken tijdens je opleiding. Zo kan de focus behouden blijven op het rijden en wij regelen dan al het nodige!

CRKBO-regeling
Voor particulieren en instellingen bieden wij de mogelijkheid om de opleiding BTW vrij te volgen. Dit is een flinke besparing in uw voordeel. Vraag ons naar de voorwaarden.

SOOB-subsidie
Bij van AM naar B houden wij van voordelen voor u en denken wij graag met u mee. Daarom hebben wij ons laten certificeren als opleider Transport & Logistiek, waardoor u als bedrijf recht kan hebben op SOOB-subsidie. De subsidie kan oplopen tot wel 65% van de opleidingskosten! Als u gebruik wilt maken van de SOOB-subsidie dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Als u meer informatie wilt hebben over de SOOB-subsidie dan kunt u naar www.soobsubsidiepunt.nl