fbpx
020-2800555 / 06-14348004 info@vanamnaarb.nl

Last van faalangst, rijangst of wil je gewoon zo snel mogelijk je rijbewijs behalen?

Dat kan bij rijschool Van AM naar B! Want wij hebben gespecialiseerde RIS-instructeurs in huis, die uitstekende begeleiding en rijlessen kunnen geven op maat. Met onze RIS-instructeurs sta je een streepje voor, want met RIS-instructeurs heb je gemiddeld het hoogste slagingspercentage! Op zo een manier maakt Rijschool Van Am naar B het mogelijk voor iedereen!

Weet je het niet zeker? Neem een proefles voor automaat of schakel!

De proefles is geheel vrijblijvend en je zit na de proefles nergens aan vast.

Tijdens de proefles kun je je wensen kenbaar maken en aansluitend hierop krijg je een advies omtrent de duur en verwachte kosten van de rijopleiding en je maakt kennis met je instructeur en de rijschool. Ook wordt er tijdens deze proefles de online reserveringssysteem uitgelegd. Hierdoor kun je online je rijlessen zelfstandig inplannen, wijzigen en annuleren wanneer jou dit uitkomt.

Zowel schakel als automaat

De proefles is geheel vrijblijvend en je zit na de proefles nergens aan vast!

Hieronder onze verschillende paketten. Voor maatwerk kun je altijd contact opnemen.

In termijnen betalen mogelijk!

Maar we doen nog meer..

N

Rijles met een beperking

Rijschool van AM naar B maakt het mogelijk voor iedereen! Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het geven van rijlessen aan anderen met een beperking. Met jarenlange ervaring en expertise op dit gebied, hebben wij al vele andere gelukkig gemaakt met het behalen van het rijbewijs. Dus heb je last van faalangst of een beperking, dan maken wij het ook mogelijk voor jou!
N

Rijles voor ouderen

Wanneer u op leeftijd bent, kan het zijn dat u minder bent gaan rijden. Dit kan komen door persoonlijke omstandigheden of door rijangst. Dit kan ervoor zorgen dat u wat onzeker de weg opgaat. Het is daarom ook voor uzelf fijn om een opfriscursus autorijden te volgen bij rijschool Van AM naar B! Wij zullen ervoor zorgen dat u weer volop vertrouwen de weg op kan!
N

Opfriscursus

Rijschool Van AM naar B verzorgt ook opfriscursussen. Heb je al je rijbewijs, maar je hebt al een lange tijd niet gereden? Je weet even niet meer hoe alles moet? Of je hebt moeite met de drukte in Amsterdam? Geen paniek! Wij zullen ervoor zorgen dat je klaargestoomd wordt om weer zelfstandig en vol vertrouwen, veilig de weg op kan! Want ook voor jou maken wij het mogelijk!

Contactformulier voor proefles/informatie/speciale rijlessen

Vul hiernaast je gegevens in. Via mail of telefoon kunnen we een afspraak of proefles inplannen.

Ook kun je algemene vragen hier kwijt.