fbpx
020-2800555 / 06-14348004 info@vanamnaarb.nl

Lijkt het je leuk of heb je altijd al jezelf taxichauffeur willen noemen?

Dan ben je bij rijschool Van AM naar B aan het juiste adres. Wij helpen je om binnen een paar weken dit doel te kunnen realiseren!

Tijdens de voorbereiding op het behalen van een tram- en busbaanontheffing dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs voor de auto. Pas na het behalen van dit rijbewijs is het mogelijk om de ontheffing te halen. Ook voor het behalen van een autorijbewijs ben je bij Rijschool Van AM naar B aan het juiste adres! Onze ervaren instructeurs zorgen dat je in binnen een paar weken tijd wordt voorbereid op het examen voor deze tram- en busbaanontheffing.

Voordelen van een taxipas bij rijschool Van AM naar B:

N

CBR én Amsterdam

Erkend door CBR én door de gemeente Amsterdam als kwaliteit opleider
N

Unieke lesmethode

Net als bij onze autorijlessen werken wij ook bij de rijlessen voor het behalen van je tram- en busbaanontheffing met een unieke lesmethode. Hiermee is de kans groot dat je de ontheffing binnen een afzienbare tijd succesvol behaalt.
N

Een pakket op maat gemaakt

Voor elk wat wils bij Van AM naar B. We hebben verschillende pakketten waarbij je genoeg keus hebt om een pakket te kiezen die volledig bij je wensen aansluit.  

N

Geen onzin kosten

Bij Van AM naar B, betaal je alleen voor wat nodig is. Wij rekenen daarom dan ook GEEN inschrijvingskosten, extra examenkosten en alle andere onzin kosten!

N

Hoge slagingspercentage

Van AM naar B, staat al jaren bovenaan met één van de hoogste slagingspercentage!.

 

N

Ervaren gekwalificeerde instructeurs

Kies je voor Van AM naar B, dan kies je ook voor zekerheid en kwaliteit. Dit doen wij door alleen maar gekwalificeerde instructeurs in huis te hebben, die je zekerheid en kwaliteit zullen bieden!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het behalen van een tram- en busbaanontheffing bij rijschool Van AM naar B? Wij vertellen je er graag meer over! Neem geheel vrijblijvend contact op met ons op via het aanmeldformulier!

Hieronder onze verschillende pakketen. Voor maatwerk kun je altijd contact opnemen.
In termijnen betalen mogelijk!

Contactformulier voor taxi instructie/meer informatie

Vul hiernaast je gegevens in. Via mail of telefoon kunnen we een afspraak of proefles inplannen.

Ook kun je algemene vragen hier kwijt.